Д-р Георги Павлинов Бързашки – Стоматолог гр. Плевен Claimed

Be the first one to rate!

7 Likes

2369 Views

Д-р Георги Павлинов Бързашки е лекар по дентална медицина.

 

 

Адрес: ПЛЕВЕН БУЛ.РУСЕ
Лекар: Д-Р ГЕОРГИ ПАВЛИНОВ БЪРЗАШКИ
Телефон: 064 82 54 59

Write Review

Review recommended to be at least 100 characters.

error: Защитено съдържание!